Tags

, , , , , , , , , , ,

И такаа, дойде най-сетне време да докажем, че наистина се случи проектът по обновление на репетиционната на Good Music Society.

За тези от вас, дето не знаят, с най-якия магазин за дома и градината в България Mr. Bricolage направихме супер готин проект. Те ни дадоха всички материали, необходими за ремонта на нашето студио и осигуриха професионална работна ръка, а ние се разцепихме от носене и бъркане.

Но си струваше!

Защото репетиционната ни от това:

се превърна в това:

photo (8)

Имаме си вече чисто нова репетиционна – изолирана с каменна вата (таванът със стиропор), яки лампи, готин мокет. Топличко е, уютно е, щастливи сме.

Нека ви покажа сега:

photo (10)

Единственото, което оставихме от старата репетиционна, е навяващата носталгия дървена врата с героичния надпис “Детско илюзионно студио”. Мисля, че много добре описва това, което се случва вътре.

photo (4)

Едната ни стена е цялата в червени тухли. Не помагат много за подобряване на звука, но изглеждат супер яко. А Mr. Bricolage ни дадоха и едни стиропорени … неща, които са перфектни и за диванчета:

photo (7)

А и вижте колко яко седят китарите на тоя фон просто:photo (6)

Другите стени са шпакловани и минати с готин зелен латекс, а после може би малко от суета изписани с текстове от любимите ни парчета:

photo (9)

Благодарение на добрите ни приятели Наско и Мишо (любими наши улични артисти) си имаме и пиленце:

photo (5)

… и дръвче:

photo (3)

Стана най-яката репетиционна! Поне за нас.

Онова, в което се убедихме за пореден път, е, че ако искаш да си истински музикант, трябва да можеш да носиш много повече отколкото можеш да свириш (както шеговито, но и не съвсем, обясни Васето Крумов, мъкнейки 25-килограмови чували с шпакловка до третия етаж).

Ако случайно не сте гледали видео материалите от целия процес по строене, бъркане, качване и ремонтиране – поправете се – ето ги тук.

Ето и малка усмивка от нас за нашите приятели от Mr. Bricolage, които ни подкрепиха с този як проект.

Очаквайте съвсем скоро няколко акустични парчета, записани в новата репетиционна!

Айде със здраве.

Advertisements