Трябваше по-рано да напиша тоя пост, но не сколасах, както казва баба ми, затова по-добре късно, отколкото твърде късно.

Както знаете (повечето от вас вече със сигурност знаят) неизвестни апаши откраднаха част от инструментите и по-голямата част от оборудването на Good Music Society.

Заглавието на поста ми е малко подвеждащо – звучи все едно знам какво е да откраднеш инструментите на рок банда. Не знам какво е да откраднеш, но знам какво е да ти откраднат – много е гадно!

Липсват някои уникални неща, между които на Васето Крумов усилвателя, Fender Bassman ’72, чутовно нещо, което не се произвежда от години. Както самият той твърди, това е “майката и таткото на всички съвременни усилватели”.

Няма я вече и китарата Takamine на Ачо Малешков, която в последните месеци беше станала като моя – заради нея изневерих на Fender-а си, но не съжалявах нито веднъж.

Взети са ни и не един, а два пулта, единият от които чисто нов (ааа, ще ги смачкам!) Allen&Heath, 22 канала, чисто злато!

Плюс ВСИЧКИ микрофони и ВСИЧКИ кабели!

Ние обаче решихме да не се даваме. Тия неща идват, за да ни покажат, че сме на прав път и затова продължаваме смело напред! Веднага реагирахме, направихме яка фотосесия с празни ръце и нарисувани инструменти и приканваме всички приятели да ни подкрепят. Ето я общата снимка:

Преди да ви кажа как можете да ни подкрепите, правя две уточнения в полза на коректността:

1. Не са ни откраднали всички инструменти – половината банда има инструменти. Но заради единородността на кампанията всички са снимани без инструменти.

2. Общата стойност на откраднатите неща (пълният списък е накрая на публикацията) е 13 000 лв. Въпросът е защо тогава ние правим кампания за 16 000. Отговорът е прост и честен – искаме да възстановим изгубените неща, след което да застраховаме всичко, което имаме, и с останалите пари да купим 2 яки активни колони, които ще ни позволят да свирим навсякъде без да сме вече зависими от външни фактори.

С пълна вяра в нашите приятели, решихме, че можем да сме смели – така или иначе всеки ще ни подкрепи с колкото може. Ако съберем 16 000 лв, не само ще се възстановим, а ще имаме много повече възможности да представяме добрата си музика – и обещаваме безброй безплатни улични концерти!

И така, как можете да ни подкрепите:

1. Финансово:

Банковата ни сметка: Фондация Гууд Мюзик Съсайети BG92UNCR70001520483211 / код UNCRBGSF,

PAYPAL / E-PAY: mihail@goodmusicsociety.com

2. Като разказвате за каузата:

– Станете част от Facebook групата, която създадохме в подкрепа на бандата. Поканете в нея всички свои приятели.

– Сложете общата ни снимка по-горе за глава на своя Timeline във Facebook.

– Ударете Share на този блог пост, за да го прочетат повече хора.

– Елате на следващия ни концерт (12 април, Swinging Hall, с Aftertaste). Поканете всички свои приятели там!

– Импровизирайте!

Обичаме ви и ви благодарим за подкрепата!

 

Advertisements